söndag 15 juli 2018

Caroline Högardh imponerade med stort pers i Kortrijk, 4.14,93!


Caroline Högardh, ny för året i Hässelbys uniform, fortsätter sin fantastiska säsong med att kapa ytterligare närmare 2,5 s på 1500-perset från Portland Track Festival i mitten av juni, när hon igår kväll blev trea i B-Finalen på Guldensporenmeeting i Belgiska Kortrijk. Caroline avancerar till tredje plats på den svenska årsbästalistan efter Meraf Bahta och Hanna Hermansson. Hon passerar också Sara Wedlund i Hässelbys genomtidernalista, där hon nu endast har Sarah van der Wielen och Kajsa Haglund framför sig. Redan på Lag-SM i Helsingborg föregående helg, när hon slog Anna Silvander i en kortspurt, kunde anas att Caroline hade mer att visa.

Som vanligt, tveksamt om hoppokastnyheter.se kommer att notera Carolines superlopp. Hade det varit någon svensk hoppokastare i en gala i Gobiöknen, hade man förstås haft jour och ett reportage med bilder om det så var från satellit.   


Caroline i koncentrerat ögonblick från Lag-SM, Helsingborg. Caroline avgjorde med ett häftigt ryck i utgången av sista kurvan och gav Hässelby 6 värdefulla poäng.